Dagtochten

 

 

in CIRCUSTHEATER SCHEVENINGEN

 

Indien er wijzigingen/aanpassingen e.d. komen m.b.t. deze dagtocht Scheveningen en de musical Anastasia dan wordt u hierover persoonlijk of per brief benaderd.

 

informatie: Lia Joosen
Tel: 06-46392051

 

De spectaculaire succesvolle musical ANASTASIA vertelt het mysterieuze verhaal van de laatste Russische tsarenfamilie Romanov.
Sint-Petersburg 1907

De grootvorstin Fjodorovna troost de kleine Anastasia die verdrietig is omdat haar grootmoeder naar Parijs gaat verhuizen. Als afscheidscadeau geeft de groot-vorstin Anastasia een muziekdoosje en doet ze een belofte aan haar kleindochter:
We zien elkaar weer in Parijs.
Tien jaar later, tijdens een groot bal, vallen de Bolsjewieken het paleis van de Tsaar aan. De hele koninklijke familie met hun kinderen zit gevangen en wordt geëxecuteerd.

Maar Anastasia is op mysterieuze wijze verdwenen.

 

Parijs 1920
Na jaren kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden geruchten dat de dochter Anastasia de aanval op haar familie had overleefd. Wat was er gebeurd ? De musical vertelt het verhaal van het moedige weeskind Anya die zich niets herinnert van vroeger en geen idee heeft wie ze is.

Een muziekdoosje is haar enige bagage. Het ontroerende verhaal voert langs vorstelijke luxe paleizen in het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op groothertogin Anastasia. Is ze echt de dochter van de vermoorde Tsaar Nicolaas?

Wilt u zeker zijn van een plaats op deze feestelijke volledige dagtocht met bezoek aan deze succesvolle musical ANASTASIA, meldt u dan tijdig aan.

Met betaling wachten tot telefonische bevestiging is ontvangen.

 

 

 

Bij aanvang van het nieuwe jaar willen wij u attenderen op de regels en kosten welke gehanteerd worden bij annulering van aangemelde dagtochten, concerten, musicals en theater 2019.

Annulering tot 48 uur voor vertrek: € 7,50 p.p.                                                  

Annulering binnen 48 uur voor vertrek: 100% van de reissom  (natuurlijk mag u zelf iemand kostenloos in uw plaats stellen)               

 

Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn:                                                                                                                                                                                          Tickets voor concerten, musicals en theater.  

Hiervan bedragen de kosten bij annulering altijd 100% tenzij u  bij annulering zelf een plaatsvervanger aanmeldt.

Bij meerdaagse reizen gelden de reis/annuleringsvoorwaarden welke men ontvangt bij de bevestiging van een door u geboekte meerdaagse reis,