Dagtochten

Dagtocht: LADY’s DAY (maar de heren mogen ook mee)

Donderdag 16 mei

De lente is begonnen. Bloemen en planten maken zich op voor een nieuwe zomer en laten zich al zien in een nieuw en kleurrijk jasje.

Dat is ook voor de meeste vrouwen (en mannen) een hele goede reden om weer eens de kledingkast te inspecteren en misschien wel aan te vullen met een nieuw kledingstuk en om eens te kijken wat nog past in het modebeeld van de zomer anno 2019.
Vandaag bieden wij u de mogelijkheid om een wervelende modeshow met ons te bezoeken en een indruk te krijgen van wat er zoal in de zomercollectie verkrijgbaar is.

We maken er een complete dagtocht van waarbij u bij aankomst in de modezaak koffie en gebak wordt aangeboden. Daarna gaan we gezamenlijk de mode bekijken die geshowd wordt door dames met verschillende maten. Rond het middaguur gaan we lunchen en daarna bent u in de gelegenheid om in de winkel rond te kijken, te passen en aankopen te doen.
Voor de liefhebbers spelen we een paar rondjes gratis bingo waarbij nog leuke prijzen te winnen zijn. Als afsluiter krijgt u nog een glaasje advocaat aangeboden voor we weer richting huis vertrekken. We gaan de dag afsluiten met een muzikaal diner en weten zeker dat ook de heren die meegaan van deze leuke dag zullen hebben genoten.
Kosten € 42,50 Let op: alleen voor KBO leden

Geheel verzorgde dagtocht incl. busvervoer, lunch en diner, koffie met gebak, programma zoals omschreven en fooien.
Vertrektijden en opstapplaatsen:

08.45uur Bunthoef Oosterheide
08.50uur Hoek Tempelierstraat/ van Oldenneellaan
08.55uur De Baron/ politiebureau
09.00uur De Doelen
09.05uur Busstation Leijsenhoek
09.10uur t.o. bushalte Strijenstraat
09.20uur Pannehoef
09.30uur Arkendonk, Albert Heijn

Aanmelden: vanaf vrijdag 5 april 10.00 uur
Lia Joosen tel: 06 4639 2051              

Bij aanvang van het nieuwe jaar willen wij u attenderen op de regels en kosten welke gehanteerd worden bij annulering van aangemelde dagtochten, concerten, musicals en theater 2019.

 

Annulering tot 48 uur voor vertrek: € 7,50 p.p.                                                  

Annulering binnen 48 uur voor vertrek: 100% van de reissom  (natuurlijk mag u zelf iemand kostenloos in uw plaats stellen)               

 

Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn:                                                                                                                                                                                          Tickets voor concerten, musicals en theater.  

Hiervan bedragen de kosten bij annulering altijd 100% tenzij u  bij annulering zelf een plaatsvervanger aanmeldt.

 

Bij meerdaagse reizen gelden de reis/annuleringsvoorwaarden welke men ontvangt bij de bevestiging van een door u geboekt