Dagtochten


DINSDAG 24 september
Verrassingsdagtocht 2019


De zomer loopt weer op zijn einde. Nog even voor de herfst zijn intrede doet een dagje uit in ons eigen Nederland. Waar brengt de touringcar ons deze dag heen en wat voor nieuwe dingen staan er voor U te wachten en te bekijken op deze (hopelijk zonnige) septemberdag?

Laat u verrassen en schrijf in voor een volledig verzorgde dagtocht en geniet mee van ons mooie Nederland met zijn wetenswaardigheden en plaatsen waar we nog niet eerder zijn geweest. Het wordt in ieder geval gezellig en beslist verrassend!!

 

Kosten € 65,00 p.p. LET OP: alleen voor leden KBO Oosterhout Stad. Geheel verzorgd incl. busvervoer, entrees, koffie, lunch, diner en fooien.

 

Opstapschema volgt in Nieuwsbrief september.
Aanmelden vanaf 7 augustus 10.00 uur: Lia Joosen tel: 06-46392051

Bij aanvang van het nieuwe jaar willen wij u attenderen op de regels en kosten welke gehanteerd worden bij annulering van aangemelde dagtochten, concerten, musicals en theater 2019.

 

Annulering tot 48 uur voor vertrek: € 7,50 p.p.                                                  

Annulering binnen 48 uur voor vertrek: 100% van de reissom  (natuurlijk mag u zelf iemand kostenloos in uw plaats stellen)               

 

Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn:                                                                                                                                                                                          Tickets voor concerten, musicals en theater.  

Hiervan bedragen de kosten bij annulering altijd 100% tenzij u  bij annulering zelf een plaatsvervanger aanmeldt.

 

Bij meerdaagse reizen gelden de reis/annuleringsvoorwaarden welke men ontvangt bij de bevestiging van een door u geboekt