Dagtochten

Donderdag 4 juli 2019

Zomerse dagtocht naar Belgie met bezoek aan hertenfarm Parcoplus en bezichtiging van het Ursulinenklooster in Waver.
Nadat iedereen is ingestapt rijden we naar het zuiden, waar we rond koffietijd hartelijk ontvangen worden in Parcoplus, in de omgeving van het Belgische Mechelen. Na de koffie gaan we eerst een wandeling maken en daarna met een bijzonder vervoermiddel een rondrit. Bij diverse stops onderweg zullen we steeds een ander facet van deze boerderij bekijken en uitleg krijgen over het gewei, de voeding, de behandeling van de dieren en de belangrijke kenmerken van een goede hertenfarm. Zelf voederen en aaien is leuk en dat mag dus ook hier. Mens en dier genieten hiervan. Na de rondleiding gebruiken we de warme lunch in Parcoplus, waarbij het lekkere Bourgondische eten d.m.v. een aantal proeverijen aan u wordt uitgeserveerd. In de namiddag brengen we een bezoek aan de fraaie Wintertuinen en het Klooster van de Ursulinen van Waver. In deze verborgen parel, welke gebouwd werd in 1900 in Art Nouveau stijl, die gebruikt werd als meisjespensionaat, zullen gidsen ons rondleiden door: De Empiregang, Feestrefter, de Eretrap, Kloosterkerk, Pianogalerij, de Alpenzaal en La Fontainerefter en natuurlijk het pronkjuweel van het klooster: de Wintertuin. Ter afsluiting van dit bezoek drinken we nog wat in de refter, alvorens we weer op weg gaan naar Oosterhout. Een zeer afwisselende en bijzondere dag bij onze zuiderburen.

 

Aankomst terug in Oosterhout + 18.00 uur.
Kosten € 65,00 p.p. voor leden KBO Oosterhout. Niet leden € 70,00 Incl. busvervoer, entree Ursulinen klooster Mechelen, rondleiding met gidsen, koffie/vlaai, entree en rondleiding Parcoplus hertenfarm, uitgebreide warme lunch, koffie met taart en fooien.

 

Vertrektijden en opstapplaatsen:

07.45 uur Arkendonk, Albert Heijn

07.55 uur Pannehoef 08.05 uur bushalte Strijenstraat

08.10 uur Busstation Leijsenhoek

08.15 uur De Doelen 08.20 uur Van Oldenneellaan, voormalig politiebureau

08.25 uur Hoek Tempelierstraat / van Oldenneellaan

08.30 uur Oosterheide Bunthoef
Aanmelden: vanaf donderdag 6 juni 10.00 uur Lia Joosen Tel: 06-46392051

Bij aanvang van het nieuwe jaar willen wij u attenderen op de regels en kosten welke gehanteerd worden bij annulering van aangemelde dagtochten, concerten, musicals en theater 2019.

 

Annulering tot 48 uur voor vertrek: € 7,50 p.p.                                                  

Annulering binnen 48 uur voor vertrek: 100% van de reissom  (natuurlijk mag u zelf iemand kostenloos in uw plaats stellen)               

 

Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn:                                                                                                                                                                                          Tickets voor concerten, musicals en theater.  

Hiervan bedragen de kosten bij annulering altijd 100% tenzij u  bij annulering zelf een plaatsvervanger aanmeldt.

 

Bij meerdaagse reizen gelden de reis/annuleringsvoorwaarden welke men ontvangt bij de bevestiging van een door u geboekt