Dagtochten

Zondag 24 november   Zondagochtendconcert

Shantykoren concert in De Doelen Rotterdam

Foto Door F.Eveleens – Eigen werk.

 

De winter is in aantocht. Nog even voor Koning Winter zijn intrede doet, dus een goed tijdstip voor een gezellig uitstapje in ons eigen Nederland. Deze zondag maken we er een gezellige boel van. We gaan naar Concertgebouw De Doelen in Rotterdam voor een bezoek aan een van de zondagochtendconcerten.
Na de grote successen van de eerdere Shanty Festivals in de Doelen organiseert men dit festival op veler verzoek nogmaals in een nog uitgebreidere versie!
Deze editie zullen er een aantal speciale muzikale verrassingen zijn, dus zorg dat u erbij bent op 24 november!
Deelnemende koren: Shantykoor De Hoeksche Waard, De Brulboei uit Zwijndrecht en De Hoekse Tranentrekkers maar zij nodigen speciaal voor dit concert een extra gastkoor uit, Shantykoor Schiehaven uit Pijnacker.
Met deze vier koren ontstaat er een geweldig gezamenlijk harmonieus muzikaal concept, waarin plaats is voor zowel traditionele shanty’s als zeemansliederen.


Kom lekker meezingen en meedeinen op deze gezellige en muzikale woelige baren op zondag 24 november 2019!
Voorafgaand aan het concert kunt u eventueel van een heerlijk kopje koffie (met gebak) genieten.
De Grote Zaal, waar u zelf een plaats kiest, is geopend vanaf 10.30 uur. Het concert begint om 11.00 uur en eindigt om 12.15 uur.
Na het concert gaan we naar een gezellig restaurant op een nieuwe plek in Rotterdam voor een gezamenlijke lunch met een drankje na. Omstreeks 16.00-16.30 uur zijn we weer terug in Oosterhout.

 

Kosten € 55,00 p.p. incl. busvervoer, entree, verzorgde lunch, drankje en fooien
Vertrektijden en opstapplaatsen:
08.15 uur Bunthoef
(Parkeerstrook Lod. Napoleonlaan naast Rest. China) 08.25 uur Hoek Tempelierstraat/van Oldenneellaan
08.30 uur St. Paulusweg (voorm. Politiebureau) 08.40 uur De Doelen 08.45 uur Busstation Leijsenhoek
08.50 uur Strijenstraat t.o. Torenstraat
09.00 uur Pannehoef
09.10 uur Arkendonk Albert Heijn

Aanmelden vanaf 9 oktober 10.00uur: Lia Joosen tel: 06-46392051

Bij aanvang van het nieuwe jaar willen wij u attenderen op de regels en kosten welke gehanteerd worden bij annulering van aangemelde dagtochten, concerten, musicals en theater 2019.

 

Annulering tot 48 uur voor vertrek: € 7,50 p.p.                                                  

Annulering binnen 48 uur voor vertrek: 100% van de reissom  (natuurlijk mag u zelf iemand kostenloos in uw plaats stellen)               

 

Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn:                                                                                                                                                                                          Tickets voor concerten, musicals en theater.  

Hiervan bedragen de kosten bij annulering altijd 100% tenzij u  bij annulering zelf een plaatsvervanger aanmeldt.

 

Bij meerdaagse reizen gelden de reis/annuleringsvoorwaarden welke men ontvangt bij de bevestiging van een door u geboekt