Actueel

Licht

Allereerst wens ik u allemaal een heel vredig, gelukkig en gezond 2019, met veel lieve en dierbare mensen om u heen die het goed met u menen. Dingen en materiële zaken zijn dan maar bijzaak.

 

Ik weet niet hoe het bij u was, maar 2019 heeft zich ondertussen aangekondigd met kabaal van vuurwerk, een bubbeltje en veel plezier met dierbaren. Tijd om het afgelopen jaar de revue te laten passeren en het nieuwe in te schatten.

2018 heeft mij persoonlijk veel liefde, geluk en vriendschap gebracht. Het was daarnaast zakelijk en sociaal gezien een druk en enerverend jaar. Het venijn zat hem, op persoonlijk vlak, helaas in het staartje. Ik denk dat ieder van ons zo wel een jaarbalans op kan maken met mooie en minder mooie momenten.

Maar de kunst van het leven is om vooral met een positieve blik te blijven kijken naar alles wat we hebben en kunnen, zo ook in 2019. Mijn voornemen is om elke nieuwe dag te zien als een mooi cadeautje om te worden uitgepakt. Zoals ik in de vorige nieuwsbrief aangaf “Tijd vliegt”. Voor 2019 vlieg ik ook weer mee, vol overgave.

Er zijn altijd LICHTPUNTJES in het leven, soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook ZIJN.

Laten we in 2019 proberen het licht te zijn voor elkaar!

Gerry Oomen

MEDISCHE KEURING RIJBEWIJS

Adres met belangrijk lagere keuringskosten voor de
verlenging van uw rijbewijs.
Mevrouw Hoogmoed, Ulvenhout
tel. 076 – 5612888  Kosten € 30.–.
www.rijbewijskeuringhoogmoed.nl

Sociaal Wijkteam Oosterhout

Voor hulp en ondersteuning dicht bij huis.
Telefoon: 0800 0162 

Algemeen contactadres :
Surplus Welzijn: 0162-748600
Deeltaxi: 0800 – 0230033

Het bestuur van KBO Oosterhout Stad wenst u allen een voorspoedig en een gelukkig Nieuwjaar.

Dinsdag 26 februari Lezing” help de blauwe enveloppe verdwijnt”

Wij helpen u verder!

Ziet u er tegenop om de belastingaangifte digitaal in te vullen? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst.

U krijgt informatie over het invullen van aangiftes, zodat u dit voortaan helemaal zelfstandig kunt. U krijgt uitleg over de wijziging van (digitale) post van de overheid. Er wordt aandacht besteed aan buitengewone aftrekposten zoals zorgkosten. En er is ruimte voor het stellen van vragen.

Deze middag wordt verzorgd door Ad Doorakkers, voorheen werkzaam bij de Belastingdienst.

Let op: Het invullen van de belastingaangifte dient wel thuis te gebeuren.

 

Aanmelden: Deze bijeenkomst is gratis, maar reserveren is gewenst. Dit kan in de bibliotheek, of online via www.theek5.nl (agenda & tickets).

 

Locatie: Activiteitencentrum Dommelbergen

Dag: dinsdag 26 februari 13.30 – 15.00 uur.